Optreden Rolf Sanchez in Rijswijk alsnog afgelast

Foto: Brabantse Land
19 augustus 2020, 17:23
Verlopen

RIJSWIJK - Met de aanscherping van de coronamaatregelen en de stijging van het aantal besmettingen onder jongeren is besloten om het optreden van Rolf Sanchez in Rijswijk aankomend weekend niet door te laten gaan.

“Hoewel alles volgens de geldende maatregelen in te passen is, willen we dit risico niet nemen”, aldus Marcel Munters. “Jongeren gedragen zich niet altijd even goed naar de geldende maatregelen hoewel iedereen zijn uiterste best doet.”

Munters heeft er zeer slecht van geslapen en biedt mensen de mogelijkheid het geld voor de reeds gekochte kaarten terug te krijgen of te bewaren tot het nieuw geplande optreden in mei 2020. “De steun en het begrip voor dit moeilijke besluit vanuit de gemeenschap doet me goed.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl