Afsluiting van de N322 vanwege aanleg rotonde

Foto: Archief
20 augustus 2020, 19:49
Verlopen

ANDEL - Vanaf maandag 24 augustus tot en met zaterdag 29 augustus is de N322 afgesloten in verband met de aanleg van de rotonde ter hoogte van de oversteek van de Hoge Maasdijk in Andel naar de Maasdijk in Giessen.

Ook voert Rijkswaterstaat in deze week onderhoud uit aan onder andere de beschermlaag op de wegdekken van de Wilhelminasluis. Als gevolg van deze werkzaamheden is de doorgang van de Hoge Maasdijk in Andel naar de Maasdijk in Giessen afgesloten en is de N322 vanaf de huidige rotonde bij de Parallelweg in Giessen tot de Schouwendijk bij Poederoijen (ingang naar Slot Loevestein) in deze periode in beide richtingen afgesloten.

Voor de scheepvaart kan de brug drie dagen niet worden bediend. Van 24 t/m 26 augustus moet de scheepvaart daarom rekening houden met een hoogtebeperking. Na volgende week zijn de werkzaamheden aan de nieuwe rotonde op de Hoge Maasdijk afgerond.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl