Openstellingen Fort Giessen in 2020

Foto: Archief
20 augustus 2020, 16:35
Verlopen

GIESSEN - Het prachtig gerestaureerde Fort Giessen opent haar poorten op zaterdag 29 augustus van 13.00 tot 17.00 uur.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Er zijn schitterende exposities over de geschiedenis van het Fort en de streek tijdens Wereldoorlog I en over de natuur van Altena. Ook kunt u in diverse films de restauratie van het fort en de rol van de forten van Altena in de Nieuwe Hollandse Waterlinie bekijken. Verder kunt u wandelen over het Fort en genieten van flora en fauna. Of met een trekpontje de fortgracht oversteken naar het educatie-park over WOI.

De toegang is gratis en u kunt vrij rondwandelen, helaas zullen door strikte inachtneming van coronarichtlijnen van het RIVM, niet alle ruimten van het fort toegankelijk zijn. Fort Giessen is te vinden aan de Giessensesteeg in Giessen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl