Griendhout in brand Sleeuwijk en Waardhuizen

Foto: Redactie
28 augustus 2020, 23:57
Verlopen

SLEEUWIJK/WAARDHUIZEN - Op vrijdagavond 28 augustus omstreeks 23.00 uur is de brandweer van Woudrichem opgeroepen voor een buitenbrand aan de Roef in Sleeuwijk. Even later was het ook raak in Waardhuizen.

Door de omvang van de brand aan de Roef is even later ook het korps van Sleeuwijk gealarmeerd, tevens kwam de officier van dienst ter plaatse. Er bleek een flinke stapel griendhout in brand te staan. Niet veel later is het brandweerkorps van Giessen gealarmeerd voor een brand in Waardhuizen aan de hoge Oldersdijk. Ook hier bleek het te gaan om een stapel griendhout.

Het vuur was van grote afstand te zien. Vorige week stond er ook al een stapel in brand aan de Woudrichemseweg in Almkerk. Brandstichting kan niet worden uitgesloten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl