Opschoonacties op 18 en 19 september

Foto: Pixabay
28 augustus 2020, 18:35
Verlopen

ALTENA - In september zijn er weer opschoonacties waar je aan kan deelnemen om een zwerfafvalvrije omgeving te creëren. Het gaat om de initiatieven Keep it Clean Day en World Cleanup Day.

Door de gebeurtenissen dit voorjaar kon de Landelijke Opschoondag in maart niet doorgaan. Daarom is deze actie verplaatst naar september. Op vrijdag 18 september tijdens de Keep it Clean Day kunnen scholen en kinderdagverblijven zich inzetten voor een schone omgeving. Een dag erna, op zaterdag 19 september, krijgen alle verenigingen, sportclubs en inwoners ook de kans om in actie te komen tijdens de internationale World Cleanup Day.

Wil jij meedoen en de handen uit de mouwen steken? Opschoonmaterialen worden verzorgd door de gemeente Altena. Doet u ook mee? Wil jij samen of alleen ook in actie komen? Meld je aan via de website gemeentealtena.nl. Doe dit uiterlijk op 11 september.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl