Elf uit Elf voor Raïsa Schoon

Foto: @pimspictures
8 september 2020, 06:28
Verlopen

WERKENDAM - Afgelopen weekend presteerde Raïsa Schoon uit Werkendam het ongelofelijke: Van de elf op het hoogste niveau gespeelde beachvolleybaltoernooien in 2020 wist zij alle elf keer de finale te halen.

Maar liefst acht keer eindigde deze in winst, en behaalde ze het goud, drie keer behaalde ze het zilver. Ook afgelopen weekend behaalde ze met haar partner Katja Stam een gouden medaille in de eredivisie.

De finale werd gespeeld op het Chasséveld in Breda, waar voor de gelegenheid een beachvolleybalveld was neergelegd. Komende week is het laatste toernooi van dit seizoen op Nederlandse bodem, dan wordt er gespeeld in Utrecht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl