Iraans buffet start weer in de HartenJager

Foto: HartenBrigade
8 september 2020, 18:13
Verlopen

GIESSEN - Genieten van smaken van ver is mogelijk in de HartenJager in Giessen. De zeer gepassioneerde Iraanse Mozghan wil iedereen graag laten proeven van deze heerlijke keuken.

Samen met haar nicht Shirin zorgt Mozghan voor een uitgebreid buffet met een scala aan heerlijkheden. Iedere derde dinsdag van de maand ben je vanaf 18.00 uur van harte welkom in de HartenJager. Omstreeks 18.30 uur wordt het buffet geopend. De kosten bedragen € 17,50 per persoon en moeten contant afgerekend worden. De opbrengst van de drankjes zijn voor de HartenBrigade en kunnen apart (per pin) afgerekend worden.

Mozghan en de HartenBrigade nodigen u uit om te komen smullen van het eten, elkaar én de sfeer! Er is plaats voor 24 personen op basis van 1,5 meter afstand. De eerste avond zal weer plaats vinden op 15 september. Reserveren is verplicht via info@dehartenbrigade.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl