Corona-teststraat Gorinchem verhuist naar Edisonweg

Foto: Archief
11 september 2020, 19:09
Verlopen

GORINCHEM - De coronateststraat in Gorinchem verhuist naar de Edisonweg 9 in Gorinchem. Sinds 11 september kunnen mensen met (lichte) coronaklachten zich daar laten testen op het coronavirus.

Dat kan alleen op afspraak. De testlocatie in de Evenementenhal vervalt dan. Een afspraak maken voor een coronatest kan via het landelijke telefoonnummer 0800-1202 of online via coronatest.nl. De teststraat in Gorinchem is alleen doordeweeks open van 8.30 tot 14.00 uur.

Burgemeester Reinie Melissant-Briene: “Ik ben verheugd dat de GGD vanaf 11 september een nieuwe teststraat in Gorinchem opent, omdat de huidige locatie per 11 september stopt. We zien dat de teststraat in Gorinchem in een behoefte voorziet, want de testlocatie is bijna doorlopend vol geweest. Bij de start van de eerste locatie bij de Evenementenhal wisten we dat dit tijdelijk zou zijn. De Evenementenhal gaat weer starten met beurzen en daardoor is er geen plaats meer voor de coronateststraat.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl