Energie besparen met Altena Woont Slim

Foto: Altena Woont Slim
22 september 2020, 17:52
Verlopen

ALTENA - Steeds meer Nederlanders willen hun woning verduurzamen en slim besparen op de energierekening, maar hebben geen idee hoe zij dat met kleine maatregelen kunnen doen.

De campagne ‘Altena Woont Slim’ maakt het voor inwoners van Altena zo makkelijk mogelijk om hun woning en energieverbruik duurzamer te maken. Zo kunnen inwoners een afspraak aan huis maken met de gratis energiecoach, een energiespreekuur bezoeken of een House Warming Party plannen. Op deze manier krijgen de inwoners van de gemeente een duwtje in de rug naar een groenere toekomst én een lagere energierekening.

Wil jij een gratis afspraak inplannen met een energiecoach? Of de locaties en tijden van de spreekuren bekijken? Via altenawoontslim.nl kan dit heel eenvoudig. Neem ook meteen een kijkje op de Woon Slim Shop om meteen te besparen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl