Carnaval Dussen mogelijk in aangepaste vorm

Foto: Archief: Redactie
28 september 2020, 13:13
Verlopen

DUSSEN - "Voor iedereen is het moeilijk vaste plannen te maken in deze ongewisse tijd", zo staat te lezen in de nieuwsbrief van C.S. de Klaitrappers uit Dussen.

Na een brainstormsessie en overleg met de uitbater van de ‘feesthut’ is ook in Dussen de conclusie getrokken dat carnaval op 1,5 meter een moeilijk zaak gaat worden. De succesvolle Kletsmaaiersavond kan met wat aanpassingen misschien wel doorgaan. Op 4 oktober, om 11.11 uur, komt men bijeen met de deelnemers aan deze avond om de mogelijkheden te bespreken.

De commissie optocht is druk bezig een datum te vinden en een agenda samen te stellen voor een bijeenkomst met alle deelnemers aan de optocht. Hoe en of het carnaval in Dussen vorm gaat krijgen is onduidelijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl