Koffiepraat op weekmarkt Wijk en Aalburg tegen eenzaamheid

Foto: Redactie
6 oktober 2020, 16:46
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Met de aanscherping van de coronamaatregelen en de grote toename van het aantal besmettingen in de gemeente Altena zijn de stichting Trema Welzijn en stichting Welzijn Pro Seniore de markt opgetrokken met 'Koffiepraat'.

Een initiatief tussen beide stichtingen om voornamelijk ouderen aan te spreken nu huisbezoeken en overige diensten als gevolg van de coronacrisis opnieuw niet meer of beperkt mogelijk zijn. Met de ‘Koffiepraat’ spreken zij ouderen aan om hen uit te nodigen om deel te nemen aan de vele activiteiten die worden georganiseerd tegen eenzaamheid.

Heleen van der Horst van stichting Welzijn Pro Seniore: “Eenzaamheid is niet leeftijdsgebonden, ook als uw haar nog niet grijs genoeg is mag u bij ons aankloppen. We zijn er voor iedereen die daar behoefte aan heeft.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl