Burgemeester Lichtenberg: “We gaan het samen anders doen”

Foto: Redactie
7 oktober 2020, 19:03
Verlopen

ALTENA - Het coronavirus verspreidt zich weer veel sneller dan we hadden gehoopt. Het gaat niet de goede kant op. Dat geldt ook voor Altena. Burgemeester Lichtenberg heeft een boodschap aan alle inwoners.

In onze gemeente neemt het aantal besmettingen snel toe, ook onder kwetsbare ouderen. Altena behoord tot een van de gemeenten met het grootst aantal oplopende besmettingen in de de Veiligheidsregio Midden en West Brabant.

Lichtenberg: “Lieve mensen, het corona virus raakt ons allemaal en dat al zo’n 6 maanden lang. Elke dag weer worden we er mee geconfronteerd. Ik hoop dat we vol blijven houden en naar elkaar om blijven kijken”.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl