Finale BizAwards Altena levert drie winnaars op

Foto: Stichting Ondernemend Altena (Lian Oomen)
9 oktober 2020, 16:25
Verlopen

ALTENA - De derde editie van BizAwards Altena, de jaarlijkse ondernemersverkiezing, leverde donderdagavond 8 oktober twee (eigenlijk drie) Werkendamse winnaars op.

In de categorie ‘Zelfstandig Professional’ was dat Ruud Visser van Bruud! en in de Categorie ‘Ondernemer van het Jaar’ waren dat Marco van Driel en Cees van Wendel de Joode van Technical en Martime Services. De organiserende Stichting Ondernemend Altena meldde dat uiteindelijk alle genomineerden winnaars zijn: “Wie in de finale staat, heeft immers een selectietraject achter de rug uit de vele nominaties die eerder werden gedaan.”

De finalisten kwamen bij Service Bioscoop Hollywoud aan in een witte limousine. De Award-uitreiking voltrok zich, vanwege corona, aldaar in drie zalen. De volledige avond was niet enkel op het witte doek te volgen, maar kon ook thuis op de bank gevolgd worden middels livestream.

Burgemeester Egbert Lichtenberg reikte de Award uit in de Categorie ‘Zelfstandig Professional’. De eerste burger gaf aan de avond, alsook het voorafgaande proces, waardevol te vinden voor de gemeente Altena. “Het event verbindt ondernemers, maar laat tevens zien hoe bruisend en divers de regio ook op economisch gebied is”, sprak hij. Vanuit de Gouden Enveloppe las hij vervolgens een selectie voor uit het Juryrapport en sprak toen het verlossende woord. Ondernemer en kunstenaar Ruud Visser bleek verkozen tot winnaar in de vermelde categorie.

Visser stak beide armen hoog de lucht in toen hij vernam winnaar te zijn. Verguld nam hij de Award in ontvangst en stak opnieuw zijn arm omhoog: “Ik had niet verwacht genomineerd te worden. Maar als dat dan zo is je, wil je ook winnen. Ik ben er echt blij mee. De Award, ik vind hem mooi gemaakt, krijgt een mooi plekje op de schoorsteenmantel.”

Mark Timmermans van PT Creations werd in 2018 gelauwerd als Ondernemer van het Jaar. Als oud-winnaar reikte hij de Award uit aan Cees van Wendel de Joode en Marco van Driel in de gelijknamige categorie. Ook bij ‘de mannen van TMS’ was de vreugde bij de bekendmaking groot. Van Driel en Van Wendel de Joode tilden de Award met trots boven zich uit. Marco van Driel liet weten volledig verrast te zijn, enkel al door de nominatie. “Geen idee wie ons genomineerd heeft.” Van Wendel de Joode viel hem bij: “We vinden het schitterend, hadden er van meet af aan zin in. Want als je dan genomineerd bent, wil je maar één ding. Winnen. En dat is gelukt. Het is een prijs voor alle medewerkers.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl