HartenBrigade bedenkt ‘coronaplan B’

Foto: Redactie
13 oktober 2020, 22:58
Verlopen

GIESSEN/ALTENA - Helaas raken de genomen maatregelen ook de activiteiten van de HartenBrigade in Giessen. Er met en voor elkaar zijn maakt het juist nu extra lastig om dit besluit te moeten nemen.

De activiteiten op het gebied van samen eten, samen delen en verbinden worden stil gelegd. Ondanks dat er wellicht nog wel mogelijkheden te vinden zijn om op hele kleine schaal de vaak ook kwetsbare doelgroep te blijven bereiken zijn SoepPraat, Pan met Passie en de Syrische en Iraanse buffetten gecanceld.

De actieve groep vrijwilligers, die de HartenBrigade maken, denken de komende maanden na over hoe men op een verantwoorde manier mensen die daar juist nu zoveel behoefte aan hebben een luisterend oor te kunnen bieden. Heb je nu al behoefte om even te praten? Even bellen, sms-en of een Whatsapp bericht sturen mag altijd op 0183-745268 of 06-38694800.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl