Nachtelijke afsluiting Merwedebrug

Foto: Archief
15 oktober 2020, 21:20
Verlopen

REGIO - Rijkswaterstaat gaat de verlichting repareren op de Merwedebrug in de A27. Om te zorgen dat de monteurs de reparatie veilig kunnen uitvoeren, moet de brug worden afgesloten voor verkeer.

Maandag 19 oktober, dinsdag 20 oktober en woensdag 21 oktober gaat daarom de A27 vanaf negen uur ’s avonds dicht tussen knooppunt Gorinchem en Werkendam. De afsluiting duurt tot vijf uur in de ochtend.

De weghelft tussen Werkendam en knooppunt Gorinchem gaat woensdagnacht 21 oktober en donderdagnacht 22 oktober dicht. Verkeer wordt omgeleid via routes over omliggende snelwegen. Fietsers en bromfietsers kunnen wel via de fietspaden oversteken. Hulpdiensten kunnen in noodsituaties wel over de Merwedebrug.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl