GGD opent 19 oktober coronatestlocatie in Raamsdonksveer

Foto: GGD West-Brabant
16 oktober 2020, 22:45
Verlopen

ALTENA / RAAMSDONKSVEER - GGD West-Brabant opent op maandag 19 oktober een nieuwe coronatestlocatie in Raamsdonksveer. Iedereen met klachten kan dan een afspraak maken om zich gratis te laten testen op het coronavirus aan de Steurweg 8 in Raamsdonksveer.

De GGD richt de nieuwe testlocatie in op het parkeerterrein van de Louwman Group. De testlocatie in Raamsdonksveer is de vierde testlocatie in de regio West-Brabant en goed bereikbaar voor de inwoners van de gemeente Altena. Met deze en andere coronatestlocaties kan de GGD West-Brabant op vaste, overdekte en goed bereikbare plaatsen zo’n 2.300 testen per dag afnemen.

De commerciële teststraat in Giessen blijft ook actief, hier kunnen mensen zich laten testen op het virus zonder afspraak. Voornamelijk bedrijven maken gebruik van deze mogelijkheid om medewerkers snel te laten testen zonder langere wachttijden, de uitslag is veelal dezelfde dag al bekend.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl