Vrijwilligers voor één-op-één hulp gezocht

Foto: freeimages.com
20 oktober 2020, 18:06
Verlopen

ALTENA - Het Servicepunt Vrijwilligers, een onderdeel van Trema, is op zoek naar meerdere vrijwilligers voor één-op-één vrijwilligerswerk.

Als één-op-één vrijwilliger ga je aan de slag in de persoonlijke leefomgeving van de hulpvrager. Dit kan zijn boodschappen doen, maar ook de hond uitlaten, uitstapjes maken, iemand naar het ziekenhuis brengen en nog veel meer. Bij het Servicepunt Vrijwilligers in Altena krijgt men steeds meer aanvragen voor dit soort hulp.

Het is meer en meer de bedoeling om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en als er hulp nodig is om je te beroepen op familie of andere naasten. Het Servicepunt Vrijwilligers begrijpt echter dat niet iedereen deze mogelijkheid heeft. Daarom biedt men één-op-één vrijwilligerswerk aan, waarbij individuele hulpvragers met hulpaanbieders gekoppeld worden. Men is dringend op zoek naar vrijwilligers die hier interesse in hebben. Is het mogelijk iets voor jou? Lees dan meer op de website www.servicepuntvrijwilligers.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl