Raadsvergadering over begroting 2021

Foto: Archief
21 oktober 2020, 11:47
Verlopen

ALMKERK - De gemeenteraad van de gemeente Altena gaat op dinsdag 27 oktober in debat over de begroting voor 2021.

In de begroting zet het college de plannen, kosten en inkomsten voor 2021 uiteen. Ook bespreekt de raad de bestuursrapportage over 2020. Daarin geeft het college de stand van zaken weer in de plannen uit de begroting van 2020. De vergadering begint om 19.30 uur in het gemeentehuis in Almkerk. De agenda vindt u op altena.raadsinformatie.nl. Op 10 november vergadert de raad weer over de begroting en stelt deze, als het goed is, vast.

Om te kunnen voldoen aan de 1,5 m-regel, is het aantal deelnemers aan de raadsvergadering beperkt. De vergadering vindt plaats zonder publiek. U kunt de vergadering wel live volgen via de live stream: altena.raadsinformatie.nl/live of later terugkijken via altena.raadsinformatie.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl