Aantal coronabesmettingen blijft dag records verbreken

Foto: Archief
23 oktober 2020, 18:04
Verlopen

ALTENA - Het aantal coronabesmettingen blijft dagrecords verbreken. Waar landelijk het aantal positieve tests in de afgelopen 24 uur voor het eerst door de 10.000 grens ging, stijgen ook de cijfers in Altena mee.

In de gemeente Altena zijn er in de afgelopen 24 uur (22 op 23 oktober) 24 mensen positief getest. Daarmee komt in onze gemeente het totaal aantal geregistreerde besmettingen sinds de uitbraak op 717 mensen.

Het aantal in het ziekenhuis opgenomen coronapatiënten staat op 38. Dat aantal is al stabiel sinds dinsdag. Er zijn in totaal 12 personen uit Altena geregistreerd als overleden door COVID-19.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl