Gratis compost afhalen op 7 november

Foto: Pixabay
25 oktober 2020, 11:52
Verlopen

ALMKERK - Op 7 november kunt u weer gratis compost afhalen. Met deze compostactie bedankt de gemeente u voor het scheiden van uw gft-afval. Zonder gft namelijk geen compost! Gebruik de compost om de grond in uw tuin te verbeteren.

Zaterdag 7 november tussen 08.30 en 13.00 uur kunt u gratis compost halen in Almkerk. Neem zelf een schep en emmers, plastic zakken of een aanhangwagen mee. De gemeente zorgt voor een kraantje waarmee u uw aanhangwagen kunt laden. De afhaallocatie is VGR/Verschoor aan de Provincialeweg Zuid 51 in Almkerk. Er een maximum van 0,5 m3 per huishouden.

Houdt u rekening met de coronamaatregelen? Houd voldoende afstand tot elkaar en kom zoveel mogelijk alleen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl