Kledinginzamelpunt voor Stichting Tess maandelijks open

Foto: Redactie
25 oktober 2020, 16:00
Verlopen

RIJSWIJK - De 15-jarige Daniël Kant uit Rijswijk heeft het initiatief genomen om iedere maand kleding en andere goederen in te zamelen ter ondersteuning van Stichting Tess.

Het broertje van Daniël heeft het syndroom van Down en heeft veel baat bij de dolfijntherapie dat door de stichting mogelijk gemaakt wordt. De kosten voor de therapie zijn hoog en er staan nog steeds veel kinderen, ook uit Altena, op de wachtlijst. Iedere vierde zaterdag van de maand is het inzamelpunt geopend aan de Veldweg 23B in Rijswijk.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen, wat lastig blijkt door de coronacrisis, is ook een loterij gestart. Naast het inzamelpunt voor de regio Altena zijn Daniël en zijn ouders het verkooppunt voor de loten. Draagt u ook uw steentje bij? Loten en meer informatie over Stichting Tess zijn te verkrijgen door het sturen van een e-mail aan info@kant-transport.nl of via telefoon of Whatsapp op 06 – 10 36 07 71.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl