Tweedehands boekenverkoop Zorgplein Maaswaarden

Foto: Archief
31 oktober 2020, 05:55
Verlopen

REGIO - Zorgplein Maaswaarden, met zorglocaties in Wijk en Aalburg en Andel, is blij dat in deze bijzondere tijd de tweedehands boekenverkopen weer opgestart kunnen worden. Uiteraard in een aangepaste vorm en volgens de RIVM-richtlijnen.

Dit houdt in dat er een aantal afspraken zijn: Als u verkouden bent of moet hoesten, blijf dan thuis. Kom zoveel mogelijk alleen, bezoekers ontvangen handschoenen, u volgt een looproute en het winkelmandje is verplicht. U kunt maximaal 30 minuten boeken uitzoeken. Er mogen maximaal vijf bezoekers binnen zijn. Kom en neem een kijkje. Er staan weer duizenden boeken te wachten op een nieuwe eigenaar. Op alle gebied is er wel iets te vinden. De vrijwilligers Dirk en Nel Bouman ontmoeten u graag.

De boekenverkoop vindt plaats op zaterdag 7 november van 10.00 tot 12.00 uur, woensdag 11 november van 13.30 tot 15.30 uur, zaterdag 12 december van 10.00 tot 12.00 uur en woensdag 16 december van 13.30 tot 15.30 uur. U bent welkom aan de Grote Kerkstraat 18 in Wijk en Aalburg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl