Auto te water in Wijk en Aalburg

Foto: Redactie
1 november 2020, 17:15
Verlopen

WIJK EN AALBURG/VEEN - Op zaterdag 31 oktober omstreeks 17.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Groeneweg tussen Wijk en Aalburg en Veen.

Na de melding van een voertuig te water aan de Groeneweg tussen Wijk en Aalburg en Veen werden brandweer, ambulance en politie gealarmeerd. Ook het oppervlaktereddingsteam van de brandweer Genderen, het duikteam van brandweer Breda en een hoogwerker uit Waalwijk werden opgeroepen.

Met behulp van omstanders kon de bestuurster het voertuig verlaten en was de massale inzet van de hulpdiensten niet verder nodig. Ter controle is de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis. Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl