Ruim 1.500 handtekeningen voor behoud milieustation Hank

Foto: Facebook: Dussen toen en nu
2 november 2020, 20:04
Verlopen

HANK - Met de overhandiging van een petitie aan wethouder Roland van Vugt om de milieustraat in Hank te behouden, lijkt het duidelijk wat de wens van de inwoners van Hank is.

De milieustraat moet behouden blijven volgens de ondertekenaars. Het college van de gemeente Altena zal zich nader beraden over de milieustations in Altena waarbij ook de gemeenteraad nog aan zet is. Het milieustation aan de Stadhoudershoef in Hank is al sinds april gesloten. Volgens de gemeente Altena kan er niet gewerkt worden binnen de corona maatregelen.

Met een petitie wenste actiegroep ‘Belang van de Hang’ aan te geven dat er breed draagvlak is om het milieustation in Hank open te houden. Op dit moment zijn alleen de milieustations van Werkendam en Giessen geopend. Volgens initiatiefnemer Ger van Velthoven uit Hank biedt dat te weinig mogelijkheden om afval in te leveren in een grote gemeente als Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl