Speurtocht naar Sint en Piet in Altena

Foto: Facebook: Regio Woudrichem
4 november 2020, 22:12
Verlopen

ALTENA - Nu door de aangescherpte coronamaatregelen de Sinterklaas intochten in Altena niet door kunnen gaan, hebben een aantal inwoners uit Altena een leuk spel ontwikkeld naar het succes van de 'Berenjacht Altena'.

Tijdens de eerste lockdown genoten veel mensen van een speurtocht langs de ramen op zoek naar beren om nog lekker actief bezig te zijn en een leuke activiteit te hebben. In aanloop naar de sinterklaastijd is de opzet hetzelfde: kinderen lopen langs de huizen en speuren naar Sint en Piet achter ramen en soms op onverwachte plaatsen.

De organisatie roept op om gezellig mee te doen en een leuke afbeelding, pop of kleurplaat achter uw raam te plaatsen zodat de kinderen lekker kunnen speuren. De speurtocht start vanaf zaterdag 7 november en loopt door tot en met 6 december. De actie is te volgen op Facebook via sintenpietspeurtochtaltena en Regiowoudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl