Aan de slag met de online Bibliotheek

Foto: Google Play
8 november 2020, 11:55
Verlopen

ALTENA - Toch lekker blijven lezen en luisteren nu de bibliotheken tijdelijk gesloten zijn? Met de Online Bibliotheek-app kunt u vanuit uw eigen huis toch aan de slag.

Met de online bibliotheek-app kunt u duizenden E-books lezen op uw telefoon, tablet, e-reader, pc of laptop. En dat is ook zo voor luisterboeken. Als u lid bent van de bibliotheek kunt u uzelf aanmelden in de app om toegang te krijgen. De app is beschikbaar voor iOS en voor Android.

Download de app via de App store of Google Play store of kijk op www.bibliotheekaltena.nl. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Bel dan (085) 040 11 63. Men staat u graag te woord. Komt u er dan nog niet uit, dan kan iemand op afstand met u meekijken zodat u alsnog lekker kunt lezen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl