Webexpositie Mensen en Monumenten in Altena

Foto: Suikerfabriek Werkendam, salha.nl
8 november 2020, 12:00
Verlopen

ALTENA - Streekarchief Langstraat, Heusden en Altena stelde een webexpositie samen over 'Mensen en Monumenten in Altena'. Laat uzelf verrassen door 'gezichten' uit de regio die vertellen over 'hun' monument in Altena.

Er zijn veel monumenten in Altena. Boerderijen, scholen, kerken, forten, gemeentehuizen, kastelen, molens, industriële gebouwen en ga zo maar door. Wat maakt deze gebouwen zo bijzonder? Tien mensen vertellen in een online webexpositie hun verhaal over een monument dat voor hen een bijzondere betekenis heeft.

Kom alles te weten over bijzondere monumenten in uw gemeente. Bezoek de interactieve online expositie via de URL https://salha.nl/educatie/webexposition.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl