A27 urenlang dicht na botsing tussen twee vrachtwagens

Foto: Archief
14 november 2020, 16:01
Verlopen

REGIO - De A27 tussen knooppunt Gorinchem en Lexmond is zaterdag uren dicht geweest. Dit gebeurde na een botsing tussen twee vrachtwagens in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 3.00 uur.

Eén van de vrachtwagens was geladen met slachtafval, dat op de weg terecht is gekomen. De weg bleef langere tijd dicht vanwege het onderzoek naar het ongeluk en aansluitend het opruimen van het slachtafval en reinigen van het wegdek.

Automobilisten die richting Utrecht wilden, moesten tot zaterdagmiddag 12.30 uur omrijden via de A15 en de A2. Door de afsluiting in de richting van Utrecht ontstond file tussen Werkendam en Gorinchem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl