Bezorg een muzikale fruitmand in Veen

Foto: Archief
15 november 2020, 14:21
Verlopen

VEEN - Op vrijdag 20 november 2020 maakt VV Achilles Veen, in samenwerking met Feest DJ Bally, het mogelijk om een ‘Muzikale Fruitmand’ te bestellen.

Een opsteker of muzikaal cadeau aan uzelf of aan vrienden/familie in deze tijd van het coronavirus. De sociale verbinding die leden van Achilles Veen normaliter op de club hebben, wordt nu naar de huizen in Veen gebracht. Tussen 17.00 en 22.00 uur kunt u via WhatsApp het gewenste nummer aanvragen voor minimaal € 10,-.

Om een nummer te bestellen, neemt u via WhatsApp contact op met +31416691794. Vermeld in uw bestelling: uw naam, de titel en artiest van het liedje, adres, voor wie u het nummer bestelt, hoe en hoeveel u hiervoor wilt betalen. Betalen kan eenvoudig via een betaallink of contant bij aankomst. Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd, wordt het bezoek ingepland en komt men zo snel mogelijk naar het adres toe. Dit hele muzikale festijn is live te volgen via Facebook.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl