Laat Sint en Pieten weten dat Kasteel Dussen ze niet zijn vergeten

Foto: Kasteel Dussen
18 november 2020, 13:49
Verlopen

DUSSEN - Jammer genoeg kan Sinterklaas dit jaar geen kinderen op bezoek hebben in kasteel Dussen. Ook geen muziek- of pepernoten-bakkers-Pieten aan het werk, geen Huis van Sinterklaas. De poort blijft dicht.

Maar, de vrienden van Kasteel Dussen kunnen natuurlijk wel laten weten, dat ze Sinterklaas en zijn Pieten niet zijn vergeten. Versier daarom thuis je raam. Maak het zo mooi mogelijk met tekeningen, vlaggetjes of een kunstwerk, zodat Sint het goed kan zien, wanneer hij met zijn paard Ozosnel langs alle huizen gaat.

Stuur een foto van je versierde raam via de mail naar kasteelvrouwe Ageeth via herpe219@ziggo.nl. Zij zorgt ervoor dat alle post bij Sint komt. Dan kan hij de mooiste vijf foto’s uitzoeken: die komen volgend jaar in zijn werkkamer in het kasteel te hangen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl