Wat betekent de nieuwe donorwet voor u?

Foto: Redactie
18 november 2020, 21:32
Verlopen

ALTENA - In een speciale uitzending van Altena TV, in samenwerking met de Bibliotheek CultuurPuntAltena en huisarts dr. Caroline Arnold Bik, komt alle informatie omtrent de nieuwe donorwet aan bod.

Iedereen vanaf 18 jaar is standaard opgenomen in het nieuwe donorregister. U bent in de mogelijkheid uw persoonlijke wensen te wijzigen. Hoe dat precies werkt vertelt Marieke Vos, coördinator educatie bij de Bibliotheek CultuurPuntAltena. Mevrouw dr. Caroline Arnold Bik is huisarts in Wijk en Aalburg, zij benadrukt het belang van het maken van een juiste keuze.

Als u behoefte heeft aan meer informatie, hulp bij het invullen van formulieren of de digitale wijziging kunt u een afspraak maken tijdens de inloopspreekuren op woensdag en vrijdag op een vestiging van de bibliotheek. Uw vragen omtrent het maken van een keuze kunt u ten alle tijden bespreken met uw huisarts.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl