Fietspad Merwedebrug afgesloten

Foto: Archief
19 november 2020, 19:35
Verlopen

REGIO - Sinds donderdag 19 november is het fietspad op de Merwedebrug aan de kant van Werkendam volledig afgesloten. Rijkswaterstaat heeft deze noodmaatregel genomen, omdat bestuurders van zware tractoren over het fietspad rijden. Dit is niet toegestaan.

Volgens Rijkswaterstaat rijden er regelmatig tractoren over het fietspad. Een aannemer gaat de situatie ter plaatse aanpassen, waardoor zwaardere voertuigen niet meer via het fietspad kunnen rijden. Het fietspad heeft beperkte draagkracht en tractoren zijn gewoon te zwaar.

De afsluiting duurt tot en met donderdag 26 november. Op het fietspad aan de kant bij Sleeuwijk zijn bromfietsers en brommobielrijders niet toegestaan, maar tot 26 november mogen zij wel gebruik maken van dit fietspad om de Merwedebrug te kunnen passeren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl