Diagones lezing door Joke Hermsen

Foto: Facebook Woerkums Literair Café
22 november 2020, 11:22
Verlopen

SLEEUWIJK - Op 13 december 2020 om 16.00 uur geeft schrijfster en filosofe Joke Hermsen een lezing in het Altena College te Sleeuwijk. Uiteraard is dit onder voorbehoud van alle maatregelen die er dan van kracht zijn.

Joke Hermsen werd op 29 juli 1961 geboren in Middenmeer. Hermsen is een gelauwerd roman- en essayschrijfster en geeft vaak lezingen en interviews over maatschappelijke onderwerpen. Zij heeft meerdere prijzen gewonnen voor haar werk. Kairos: een nieuwe bevlogenheid was het bestverkochte filosofieboek van 2014.

De organisatie is in handen van het Woerkums Literair Café. Omdat er maximaal 30 personen bij deze lezing aanwezig mogen zijn, gaat dit evenement door op volgorde van inschrijving. Wilt u aanwezig zijn bij deze lezing, stuur dan een e-mail naar woerkums-literaircafe@outlook.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl