Kinderkledingpakket voor minima in Altena

Foto: Gemeente Altena
22 november 2020, 11:27
Verlopen

ALTENA - De wintermaanden komen eraan. Tijd voor nieuwe winterkleren. Stichting Leergeld WBO biedt gezinnen met een minimum inkomen de mogelijkheid om een pakket kinderkleren voor de winter aan te schaffen.

Gemeente Altena wil graag dat alle kinderen in Altena met goede kleding de winter doorkomen. Het kledingpakket bestaat uit nieuwe kleren, inclusief schoenen en is bedoeld voor kinderen/jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Stichting STOP Kinderarmoede zorgt voor de levering van het kledingpakket.

Aanmelden voor het kinderkledingpakket is mogelijk via Stichting Leergeld WBO. Kijk op de website www.leergeld.nl of neem contact op met de gemeente Altena via www.gemeentealtena.nl/kindpakket.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl