Voetbalsters gezocht bij Kozakken Boys

22 november 2020, 11:34
Verlopen

WERKENDAM - Kozakken Boys in Werkendam start in 2021 met een een recreanten damesteam. Inmiddels zijn er al genoeg dames om het team op te zetten, maar men zoekt altijd nog altijd aanvullingen/toevoegingen.

De Werkendamse voetbalclub wil speciaal voor de vrouwen een gezellig team oprichten om iedere zaterdag een potje te voetballen in de 5e klasse zonder de verplichtingen om te trainen. Uiteraard is het ook leuk om in de derde helft nog een wijntje/biertje/frisje met z’n allen te drinken. Iets voor jou? Voetbal ervaring is zeker niet vereist.

Ben jij  16 jaar of ouder, meestal op zaterdag beschikbaar en geïnteresseerd om in een gezellige groep dames een potje te voetballen voor de lol. Stuur dan een berichtje naar Marieke Blijenburg of naar Dominique Groeneveld. De contactgegevens staan op www.kozakkenboys.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl