Leerlingen Schans dansen Jerusalema Challenge

Foto: Redactie
23 november 2020, 18:48
Verlopen

SLEEUWIJK - De leerlingen uit het eerste leerjaar van de Schans in Sleeuwijk dansen de alom bekende Jerusalema Challenge als verbindende factor in tijden van de coronacrisis.

Ook voor de eerstejaars leerlingen op de Schans in Sleeuwijk is het een spannende tijd. Voor het eerst naar een nieuwe school, elkaar leren kennen en vriendschappen opbouwen. Samen dansen in een moeilijke tijd, de vloggers van de Schans gingen met de nieuwe leerlingen aan de slag.

Veel dingen die het leven mooi maken, zoals afspreken met vrienden of andere leuke dingen, kunnen niet door gaan. Juist in deze periode moeten we daarom aandacht hebben voor elkaars verdriet, teleurstellingen en andere gevolgen die mensen ervaren door corona. Met elkaar staan de leerlingen voor iedereen die het moeilijk heeft.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl