Een prachtige combi van hobo en gitaar in ‘Parijs’

Foto: Maurice Lammerts Van Bueren
24 november 2020, 17:42
Verlopen

DUSSEN - Op donderdag 17 december speelt in kasteel Dussen het duo Pauline Oostenrijk (hobo) en Enno Voorhorst (gitaar) ‘Parijs’. Met onder andere werken van Coste, Satie en Paradiso. Én eigen werk: Oriënt Express van Pauline past uitstekend in dit muzikale reisverhaal.

Eerder oogsten zij lovende recensies met hun CD ‘Modinha’. Zo werd in Luister de prachtige combi van hobo en warme gitaarklanken genoemd en schreef Stretto over twee Nederlandse instrumentalisten met vakmanschap, technisch hoogstaand en nuances en muzikaliteit verzekerd. Een kasteel in kerstsfeer, toch een beetje op reis en heerlijke muziek… Van harte aanbevolen.

De aanvang is op donderdag 17 december om 17.00 en 20.00 uur. De entree is €15,-. Reserveren en meer info op www.kasteel-dussen.nl. Uiteraard gelden de coronaregels in het kasteel. Dus daarom ook max. 30 personen per concert.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl