Bravoflex vanaf 13 december ook actief in gemeente Altena

Foto: Archief Progressief Altena
5 december 2020, 18:47
Verlopen

REGIO - Bravoflex, de flexibele vervoerservice, wordt na Moerdijk nu ook actief in de gemeenten Halderberge, Drimmelen en Altena. Hier rijdt Bravoflex als extra service in de avonduren, de weekenden en op feestdagen.

Wie Bravoflex boekt, wordt vanaf een bushalte naar keuze naar een treinstation of OV-knooppunt gebracht, een zogeheten ‘hub’. De reiziger kan vanaf elke halte in het gebied een reis van en naar de meest logische hub boeken. Hier kan dan worden overgestapt op trein, bus of veerpont. De vervoerservice is te boeken via de speciale nieuwe app of via de telefoon.

Je betaalt voor wat je reist. De kosten bestaan uit een opstap- en kilometertarief. Het kilometertarief wordt berekend aan de hand van de kortste route van A naar B. Betalen kan eenvoudig met de pinpas bij de chauffeur. Het standaardtarief is € 2,48 plus € 0,44 per kilometer. Bravoflex rijdt het hele jaar in Moerdijk, Halderberge, Drimmelen en Altena op maandag tot en met vrijdag van 19.00 tot 00.00 uur. Op zaterdag, zon- en feestdagen van 09.00 tot 00.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl