Autobrand op beruchte kruising in Veen

Foto: Archief: FPBM / Erik Haverhals
6 december 2020, 10:47
Verlopen

VEEN - Op zaterdagavond 5 december is omstreeks 23.30 uur een auto in brand gestoken op de beruchte kruising van de Witboomstraat met de van der Loostraat in Veen.

De brandweer van Wijk en Aalburg heeft het voertuig geblust waarna deze door een berger is afgevoerd. Er waren veel omstanders, voornamelijk jongeren, aanwezig om naar de brand te kijken. Ook werd er vuurwerk afgestoken. De brandweer is niet gehinderd bij de bluswerkzaamheden.

Een avond eerder werd ook op de kruising in Rijswijk brand gesticht. Jaarlijks lopen de kosten van deze brandstichtingen in de vele tienduizenden euro’s door de inzet van hulpdiensten en enorme schade aan het wegdek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl