Drive-in kerkdienst op kerstavond

Foto: Burcht Sleeuwijk
14 december 2020, 10:08
Verlopen

HANK/ALTENA - Samenkomen in grote groepen mag al even niet meer. Zeker in deze tijden rondom Kerst is het een eenzaam vooruitzicht voor velen. De Burcht in Sleeuwijk bedacht daarom de Drive-in kerstnachtdienst.

Sommige kerken organiseren hun diensten al enige tijd online, maar de behoefte om samen te zijn wordt groter. Op 24 december, kerstavond, kan iedereen een kerstdienst volgen vanuit het comfort van de eigen auto, op een terrein vol mensen die hetzelfde doen. Veilig en toch samen de komst van Jezus vieren. Dat is wat De Burcht voor ogen heeft. Op het parkeerterrein van wegrestaurant Napoleon in Hank verzorgen zij drie diensten, waarbij mensen vanuit hun auto kunnen genieten van een programma vol diepgang, zingeving en een hoopvolle boodschap.

De autoradio kan worden afgestemd op een speciale FM-frequentie zodat het geluid direct in de auto hoorbaar is. De dienst dat zich live op een podium afspeelt, kan worden bekeken op twee grote schermen. Er worden diensten gehouden om 19.00, 21.00 en 23.00 uur. Iedereen is van harte welkom als je maar een kaartje reserveert via de website kerst.deburchtsleeuwijk.nl

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl