Auto crasht tegen boom na politieachtervolging

Foto: Instagram wijkagenten Altena
16 december 2020, 15:14
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Een achtervolging die begon in Vianen is dinsdagmiddag geëindigd in Wijk en Aalburg. Aan de Polstraat verloor de bestuurder de macht over het stuur waarna hij met zijn BMW tegen een boom botste.

Zo’n vijftien politievoertuigen namen deel aan de achtervolging, twee daarvan raakten beschadigd tijdens de achtervolging. De bestuurder van de BMW heeft eerder op de dag zijn rijbewijs moeten inleveren aan de politie. Dinsdag omstreeks 17.00 uur merkten agenten op dat de bestuurder toch weer rondreed in zijn auto. Naar het geven van een stopteken ging de bestuurder er vandoor.

De achtervolging eindigde omstreeks 17.30 uur in de Polstraat. De bestuurder is na zijn crash nagekeken door het ambulancepersoneel. Vervolgens is hij aangehouden door de politie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl