Riveer start met aangepaste corona-dienstregeling

Foto: Riveer
16 december 2020, 18:34
Verlopen

REGIO - Vanwege de harde lockdown vaart Riveer vanaf zaterdag 19 december met een aangepaste dienstregeling op alle veerverbindingen. De diverse veren blijven in de vaart voor iedereen die afhankelijk is van het vervoer over water.

Door de aangescherpte, landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus daalt het aantal passagiers op de veren, net als in maart het geval was. Daarom is Riveer weer genoodzaakt om met een aangepaste dienstregeling te gaan varen. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de reizigers en de medewerkers. Voor reizigers die afhankelijk zijn van hun overtocht wordt gezorgd dat zij kunnen blijven rekenen op een voorspelbare en betrouwbare veerdienst.

De vaartijden veranderen op alle veerverbindingen en er zal minder frequent worden gevaren. De verscherpte dienstregeling heeft o.a. ook invloed op de aanstaande feestdagen Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Raadpleeg de reisplanner op de website of in de Riveer app voor de exacte afvaarttijden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl