Spoedeisende hulp van Beatrixziekenhuis gaat niet dicht

Foto: Archief
16 december 2020, 18:50
Verlopen

REGIO - De spoedeisende hulppost van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem gaat niet dicht. Dat zegt minister Medische Zorg Tamara van Ark in een reactie op Kamervragen.

Maar dat antwoord staat los van de plannen die mogelijk uit de Houtskoolschets Acute Zorg gaan volgen. Dit discussiestuk van het ministerie van Volksgezondheid onderzoekt manieren om de als maar stijgende zorgkosten naar beneden te krijgen.

Een van de mogelijkheden is het sluiten van spoedeisende hulpposten, waaronder die van het Beatrixziekenhuis. Eventuele besluitvorming die uit de discussie voortkomt is aan het nieuwe kabinet, aldus Minister Van Ark.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl