Opnieuw autobrand in Veen met vele toeschouwers

Foto: FPBM / Erik Haverhals
20 december 2020, 11:34
Verlopen

VEEN - In de nacht van zaterdag op zondag is opnieuw een auto in brand gestoken op de beruchte kruising in Veen.

Het is de vierde brand op rij afgelopen maand in het dorp waar jaarlijks vele branden worden gesticht in aanloop naar de jaarwisseling. Er waren naar schatting 200 toeschouwers aanwezig die naar de brand stonden te kijken.

Het voertuig is door een berger afgesleept. De gemeente Altena heeft het wegdek schoongemaakt. Op beelden is te zien dat de toeschouwers zich duidelijk niet hielden aan de coronamaatregelen. De afgelopen weken is het in veel kernen al onrustig door vele branden en vuurwerkoverlast.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl