Wederom onrustig in Veen: Auto’s en paardentrailer gaan in vlammen op

Foto: Foto FPMB ERIK HAVERHALS
27 december 2020, 10:08
Verlopen

VEEN - In de nacht van zaterdag op zondag was het wederom onrustig op de kruising van de Witboomstraat met de Van der Loostraat in Veen.

Ondanks het gezamenlijk statement van de gemeente Altena en de hulpdiensten werden er auto’s in brand gestoken en waren er honderden mensen op de been. Ook werd er zwaar vuurwerk afgestoken. De eerste auto werd op zaterdagavond rond 23.00 uur in brand gestoken. Rond 01.00 uur ging een auto met paardentrailer in vlammen op.

Zover bekend konden de aanwezige brandweerlieden beide branden blussen en zijn zij niet belemmerd door omstanders. De auto’s en paardentrailer waren volgestapeld met banden en andere materialen waardoor er een enorm vuur ontstond.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl