Autobranden in Veen en Andel, 4 personen aangehouden

Foto: FPBM / Erik Haverhals
30 december 2020, 20:06
Verlopen

VEEN / ANDEL - Op woensdagavond 30 december is opnieuw een autowrak in brand gestoken op de bekende kruising in Veen. Ook in Andel, op de rand van het gebied wat valt onder de noodverordening, op het viaduct over de N267 werd een brand gesticht.

Omstreeks 17.30 uur werd een auto, gevuld met autobanden en olie, in brand gestoken op de kruising met de Witboomstraat in Veen. Een klein half uur later was er ook sprake van een autobrand op de Duizendmorgen in Andel op het viaduct over de N267.


Foto: FPBM / Erik Haverhals

In Veen zijn 4 mannen gearresteerd in de leeftijd van 22, 25, 40 en 51 jaar voor het overtreden van het samenscholingsverbod volgend uit de noodverordening welke van kracht is. Door de autobrand op de Duizendmorgen is de provinciale weg N267 geruime tijd afgesloten geweest.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl