Nieuwe afvalinzamelaar in de gemeente Altena

Foto: Gemeente Altena
1 januari 2021, 16:49
Verlopen

ALTENA - De afgelopen jaren was u gewend aan de vuilniswagens van Renewi. Vanaf 1 januari ziet u de wagens van de Afvalstoffendienst door de straat rijden. Deze afvalinzamelaar uit ‘s-Hertogenbosch is vanaf heden de nieuwe afvalinzamelaar in de gemeente Altena.

Met de komst van de nieuwe inzamelaar zijn er een aantal wijzigingen in het ophaalsysteem. De ophaaldagen zijn zoveel mogelijk hetzelfde gebleven. Bij enkele adressen wordt het afval op een andere dag opgehaald. U vindt de juiste ophaaldata in de AfvalAltena-app of op www.mijnafvalwijzer.nl. De meeste vuilniswagens van de Afvalstoffendienst hebben een zijlader. Hiervoor moet uw container aan de juiste kant van de weg staan. Vindt u uw container na de eerste keer leegmaken in 2021 terug op een andere plek? Dan biedt u voortaan op die plaats uw container aan om leeg te maken. En misschien was u het al gewend, maar voor sommigen is het nieuw: u zet de container aan straat met de klepopening naar de straat.

Voor al uw vragen, meldingen of verzoeken over uw containers en het ophalen van uw huisvuil, belt u met de Afvalstoffendienst: 0800 33 000 33. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl