Tijd om op te ruimen? Verkoop online en lokaal

Foto: Pixabay
1 januari 2021, 17:19
Verlopen

ALTENA - Het nieuwe jaar is voor veel mensen een goed moment om goede voornemens tot uitvoering te brengen. Het opruimen van uw huis, zodat u overzichtelijk aan het nieuwe jaar kan gaan beginnen, is voor veel mensen zo'n goed voornemen.

Gezien een rommelmarkt er op korte termijn niet in zit, kan een van de vele lokale online verkooppagina’s uitkomst bieden. Spullen die voor u geen waarde meer hebben, niet meer in uw interieur passen of simpelweg overbodig zijn geworden, kunnen voor anderen nog waardevol zijn. Waar jaren geleden iedereen zijn gebruikte spullen op Marktplaats aanbood, zijn er inmiddels vele online lokale verkooppagina’s en groepen. Waarom zou u immers half Nederland doorreizen voor die andere lamp, fiets of televisie als u ook dicht bij huis de deal kan sluiten.

Populaire online verkooppagina’s zijn voornamelijk te vinden op Facebook. Bij de meeste groepen moet u eerst lid worden zodat de beheerders kunnen controleren of je echt uit de regio komt. Populaire, grotere groepen zijn ‘Verkoophoek Altena’, ‘Marktplaats Altena’, ‘Verkoophoek 0183’ en ‘Koop/verkoop en weggeefhoek Altena’. Daarnaast zijn er tal van kleinere online groepen voor specifieke kernen en voor doelgroep artikelen als kinderen, kleding of brocante.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl