Stichting Altena Kennispoort zoekt ambassadeurs

Foto: Stichting Altena Kennispoort
3 januari 2021, 13:15
Verlopen

ALTENA - Het delen van kennis en samen optrekken is de kern van ambassadeur zijn bij Stichting Altena Kennispoort. De stichting doet een oproep om ook ambassadeur te worden.

Stichting Altena Kennispoort initieert en ondersteunt initiatieven en evenementen om overheid, ondernemers, onderwijs en ondernemende burgers met elkaar te verbinden. De stichting kent op dit moment een 14-tal ambassadeurs en doet een omroep om ook ambassadeur te worden. Heeft u een visie op kansen voor een vitaal Altena waar sociaal/maatschappelijk-, duurzaam-,natuur- en financieel kapitaal elkaar versterken? Lijkt het u iets om in een ontspannen setting te praten met elkaar over vraagstukken die ons bezighouden? Dan is een ambassadeurschap mogelijk iets voor u.

Neem contact op met Stichting Altena Kennispoort via info@stichting-altena-kennispoort.nl of bezoek de website voor meer informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl