Koop lokaal in Altena

Foto: Stichting Altena Kennispoort
5 januari 2021, 16:48
Verlopen

ALTENA - In deze tijd is het erg belangrijk dat lokale winkels en horecazaken online zichtbaar zijn om hun klanten te kunnen blijven bedienen. Daarom is de website kooplokaalaltena.beleef-altena.nl in het leven geroepen.

Veel mensen zijn niet op de hoogte van wat er in de buurt wordt aangeboden en kopen daarom al snel bij grote webwinkels of winkelketens. Op de website kooplokaalaltena.beleef-altena.nl vindt u een handig overzicht van alle winkeliers en horecagelegenheden uit onze regio. Heeft u zin in een lekkere maaltijd, een tussendoortje of verse ingrediënten voor uw heerlijke recept? Kijk dan eens op de website.

Met één klik vindt u hier terug welke restaurants of winkeliers er een afhaal -of bezorgservice hebben én klikt u meteen door naar hun website om uw bestelling te plaatsen. Kooplokaalaltena is een initiatief van Beleef Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl